We zijn geopend!

Na een flinke verbouwing hebben we afgelopen maandag onze eerste werkdag gehad. En wat een leuke reacties hebben we mogen ontvangen. Vanaf september zal Corinne zich bij ons voegen. We kijken er naar uit jullie te ontvangen in onze praktijk!

We hebben van de wachtkamer een gezellige ruimte gemaakt.

Wachtruimte Oud Noord

De speelhoek is in gebruik genomen!

logopedie noord

By |2016-10-23T10:20:06+02:00augustus 11th, 2016|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Mijn naam is Sifra Possen. Met veel plezier werk ik sinds 2007 in Amsterdam Noord. Door mijn fascinatie voor adem en stem en alles wat ermee samenhangt ben ik in 1997 aan de opleiding logopedie begonnen. Na het afronden van de opleiding logopedie was ik een stuk wijzer geworden, maar had ik het gevoel dat er nog veel meer te ontdekken viel aan de adem en de stem. Zo ben ik in 2002 bij Borg Diem Groeneveld terecht gekomen waar ik in 2007 mijn diploma tot stemtherapeut heb behaald. (www.zangopleiding.nl)

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.