Wij zoeken een collega!

Helaas is Marloes niet meer werkzaam bij ons. Zij heeft een nieuwe baan aangenomen bij de NVLF. Wij wensen haar heel veel succes toe!

Nu zijn we dringend op zoek naar een leuke, enthousiaste collega die ons team wil versterken op onze dependance.

Is deze baan iets voor jou? Reageer!

By | 2017-07-01T11:39:01+00:00 juli 1st, 2017|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Mijn naam is Sifra Possen. Met veel plezier werk ik sinds 2007 in Amsterdam Noord. Door mijn fascinatie voor adem en stem en alles wat ermee samenhangt ben ik in 1997 aan de opleiding logopedie begonnen. Na het afronden van de opleiding logopedie was ik een stuk wijzer geworden, maar had ik het gevoel dat er nog veel meer te ontdekken viel aan de adem en de stem. Zo ben ik in 2002 bij Borg Diem Groeneveld terecht gekomen waar ik in 2007 mijn diploma tot stemtherapeut heb behaald. (www.zangopleiding.nl)

Leave A Comment