We zijn op zoek naar een collega!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Per 1 maart 2019 hebben wij een prachtige behandelkamer voor 32 uur per week voor jou klaar staan.

Wij zijn gevestigd in het hart van Amsterdam-Noord in een prachtig oud schoolgebouw. Één van de vele voordelen is dat we op loopafstand van de Noord-Zuidlijn liggen bij station Noorderpark. Samen met ons team sta jij de cliënten bij in verscheidende logopedisch problemen. Amsterdam Noord is een gezellige multiculturele buurt met allerlei verschillende nationaliteiten. Dat maakt ons werk ontzettend leuk, gezellig maar zeker ook uitdagend.

Ben jij:

·        een gediplomeerde en transparant werkende logopedist,

·        geregistreerd in kwaliteitsregister paramedici,

·        enthousiast en innovatief,

·        zelfstandig maar ook een teamplayer?

 

Dan zijn we op zoek naar jou !

Wij bieden jou:

·        een vast maandsalaris,

·        mogelijkheid en budget voor bij- en nascholing,

·        goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding,

·        collegiaal overleg met ervaren logopedisten.

 

Ben jij door bovenstaand enthousiast geraakt en wil je solliciteren? Stuur je schriftelijke motivatie en CV per mail naar ons toe (info@lpoudnoord.nl). Wellicht dat je nog vragen hebt? Je kunt ons altijd bereiken door ons te bellen (020-6342060) of te mailen. Je kunt dan vragen naar Sifra Possen of Floortje Smits.

We hopen snel van je te horen!

By |2019-01-20T10:38:10+02:00januari 16th, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Mijn naam is Sifra Possen. Met veel plezier werk ik sinds 2007 in Amsterdam Noord. Door mijn fascinatie voor adem en stem en alles wat ermee samenhangt ben ik in 1997 aan de opleiding logopedie begonnen. Na het afronden van de opleiding logopedie was ik een stuk wijzer geworden, maar had ik het gevoel dat er nog veel meer te ontdekken viel aan de adem en de stem. Zo ben ik in 2002 bij Borg Diem Groeneveld terecht gekomen waar ik in 2007 mijn diploma tot stemtherapeut heb behaald. (www.zangopleiding.nl)

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.